Gastroenterologija

TELEMEDICINA – pregled na daljinu


Dogovorite pregled

RADNO VRIJEME:


PONEDJELJAK: 08-20
UTORAK: 08-20
SRIJEDA:08-20
ČETVRTAK:08-20
PETAK:08-20


Slobodno se informirajte

KONTAKTI

Telemedicina – videokonzultacije za bolesti probavnog sustava, jetre, žučnjaka i gušterače

Napredak u informatičko-komunikacijskoj tehnologiji ponudio je mogućnost razvoja nove vrste medicinskih usluga, odnosno telemedicine. Ova “medicina na daljinu” obuhvaća širok pojam usluga koje se odnose na pružanje zdravstvene skrbi koja ne zahtjeva nužni fizički kontakt liječnika i pacijenta, poput očitovanja laboratorijskih ili slikovnih nalaza, donošenje ekspertnih mišljenja i održavanja konzilija. Telemedicina ima naročitu vrijednost u situacijama kada je pristup specijaliziranoj zdravstvenoj zaštiti otežan zbog zemljopisnih ili prometnih prepreka, ili zbog epidemioloških ograničenja, čemu svjedočimo u ovom trenutku.

U namjeri da ove prepreke zaobiđemo, nudimo uslugu video medicinski konzultacija (telekonzultacija) putem postojećih platformi za video pozive (WhatsUp, Sykpe, Zoom, Google Meet), uz razmjenu medicinske dokumentacije putem e-pošte.

Ovime ćemo doznati vaše simptome i smetnje, te predložiti dijagnostičko-terapijski plan, bez potrebe za dolaskom u ordinaciju. Ovu uslugu predlažemo svima, a naročito bolesnicima koji su teže pokretni, koji nisu iz Zagreba (radi uštede vremena putovanja), te pri kontrolnim pregledima koji ne zahtjevaju primjenu UZVa ili endoskopski pregled.

Za ovu uslugu dovoljno je imati pametni telefon (mobitel), ili računalo s web kamerom i mikrofonom. Obratite nam se s povjerenjem na info@cem.hr sa kraćim opisom potreba i navedite platformu koju koristite i kontakt podatke. Odgovoriti ćemo Vam sa prijedlogom termina i uputama za pripremu Vaše eventualne postojeće dokumentacije.

Cjenik usluga:

Videokonzultacija/prvi pregled :  30.00 €


GASTROENETROLSKA_ordinacija

Gastroenterološka ordinacija u sklopu censtra za ekspernu medicinu CEM, Zagreb, Voćarska 14.
Kompletni gastroenterološki pregledi i svi endoskopski pregledi.
Vrhunski tim stručnjaka dugogodišnjeg iskustva.
Bez čekanja.

Copyright gastroenteroloska ordinacija. All rights reserved.